Hoeveel tijd brengen uw accountmanagers achter hun bureau door, al telefonerende naar prospects?
Hoe graag doen ze deze ondankbare taak?
Hoeveel telefoongesprekken moeten ze voeren voor een verkoopafspraak vastligt?
Hoe ontmoedigend is de zoveelste ‘Ik ben niet geïnteresseerd’?
De tijd die uw accountmanagers nu doorbrengen op kantoor, besteden ze beter aan dat waar ze echt goed in zijn: het uitbouwen van de klantenportefeuille. Mr. ColdCall maakt dit mogelijk.

 


 

Verkopen is een kunst. Elk product en elke dienst vraagt om de nodige specifieke sectorkennis. Bedrijven worden elke dag gecontacteerd door vertegenwoordigers die dé oplossing hebben. Waarom zouden drukbezette prospects wel tijd vrijmaken voor u en niet voor een ander? De juiste vragen stellen en de beste antwoorden bieden is cruciaal. What’s in it for them?

Onze professionele, enthousiaste en respectvolle call agents openen deuren naar extra succes.

 


 

Kwaliteit boven kwantiteit:

Met de door u aangeleverde lijst contacten prospecteren we exclusief voor u. Zodra wij een afspraak hebben, wordt die aan een kwaliteitscontrole onderworpen. Bij een go wordt de afspraak meteen ingepland in de agenda van uw accountmanager. Daarnaast ontvangt u een mail met alle relevante gegevens: naam, adres, potentieel, datum en uur. We bezorgen u ook een uitgebreid verslag van het gevoerde gesprek, zodat u perfect op de hoogte bent. Zo gaat uw accountmanager goed voorbereid naar de afspraak en lijkt het alsof hij het voorafgaande telefonische gesprek zelf voerde.

 


 

Uw voordelen:

1. Uw Accountmanagers zijn verlost van hun meest stressvolle en frustrerende taak
2. Betere marktbewerking
3. Ruimer werkgebied
4. Verhoogde naambekendheid
5. Meer inkomende leads
6. Grotere portefeuille
7. Meer omzet

 


 

Offerte?

Mr. ColdCall is een offshoreonderneming met een 100 % Belgisch management. Hierdoor kunnen we tegen bijzonder interessante voorwaarden werken, maar binnen de vereisten van de Benelux en met de gewenste kwaliteit.

Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst.