Bent u opzoek naar een snelle en efficiënte manier voor uw leadbehandeling? Dan bent u bij Mr. Cold call aan het juiste adres. Vandaag de dag leven we in een digitaal tijdperk, dit geeft ons de mogelijkheid om vanop afstand , toch vlakbij uw lead te zijn.

 


U kent het ongetwijfeld wel, uw Accountmanager rijdt zich vast in een file of zijn voorgaande meeting loopt uit. Hierdoor ligt zijn gehele agenda voor de rest van de dag in de knoop. Afspraken worden uitgesteld of gaan zelfs niet door.  Is de nood van uw lead urgent en is hij reeds in onderhandeling met 1 van uw concurrenten, dan kan u hierdoor een nieuwe klant verliezen.  De keuze voor een nieuwe leverancier wordt o.a. gemaakt op basis van vertrouwen en stiptheid.

KWALITEIT primeert op kwantiteit:

 

Verkopen is volgens ons nog steeds een kunst met een grote K. Wij nemen dan ook ruim de tijd om de noden en wensen van uw inkomende leads te detecteren, zodoende er voor hen een op maat gemaakt voorstel kan uit gewerkt worden. Waarin zij alles terug vinden waarnaar zij op zoek zijn.
Na elke contactopname met uw lead ontvangt u een uitgebreid verslag van deze meeting. Nadat de deal is afgesloten ontvangt u van ons een volledig afgehandeld verkoop dossier, zodoende u enkel het order van uw nieuwe klant maar hoeft te verwerken.


Uw voordelen:

1.       Een snelle behandeling van uw inkomende leads

2.       Geen verlies door reistijden

3.       Opvolging van uw prospecten

4.       Uitgebreid verslag van de status

5.       Volledige afhandeling van het verkoop dossier

6.       No cure, no pay